AITO hyvän olon kauppa Kitee

Kiteentie 3
82500 Kitee
p. 013 221 333 / 044 3210 464
kitee@luontaistuntijat.fi

 

Aukioloajat
ma, ke ja pe 10–17
ti ja to 10–18
la ja su suljettu 

 

Kauppias Tuula Turunen täällä toivottaa Sinut sydämellisesti tervetulleeksi tutustumaan Kiteen Aito-kauppaan!

 

Kiteen myymälä, alun perin Luontaistuote Retikka, on ollut toiminnassa 1960-luvulta lähtien, ja itse aloitin yrittäjänä vuonna 2006. Koulutukseltani olen luontaistuoteneuvoja, minkä lisäksi olen opiskellut fytoterapiaa sekä suorittanut lääketieteen perusteet.

 

Ammattitaitoinen, yksilöllinen ja välittävä palvelu on minulle sydämen asia. En ole kiinnostunut pelkästään seurauksista, vaan syistä niiden takana: tällä samalla periaatteella ja asiakasta herkällä korvalla kuunnellen haluan löytää jokaiselle tarkoituksenmukaiset tuotteet vaivojen hoitoon – tai mieluiten niiden ennaltaehkäisemiseksi.

 

Työpäivissäni on aina aikaa ihmisten kohtaamiselle. Etuoikeuteni on olla avuksi ja vastavuoroisesti ajatusten jakaminen asiakkaideni kanssa sekä opettaa elämästä ylipäätään että antaa energiaa omaan työhöni.

 

Laaja perusvalikoimamme muodostuu vitamiineista ja monipuolisista ravintolisistä. Esimerkiksi mielelle ja muistille sekä painonhallintaan ja puhdistukseen tarkoitettujen täsmätuotteiden lisäksi löydät myymälästäni elintarvikkeita, superfoodeja ja luonnonkosmetiikkaa. Eteeriset öljyt, ihonhoitotuotteet ja luonnonkosmetiikka ovat myös edustettuina.

 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt AITO-kaupan palvelulle Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden.